Over ons

Josanne Toussaint

Josanne is eigenaar en oprichter van Instituut Wijs! en Sprekend jezelf zijn – groeiplaats voor (non-verbale) communicatie en presentatie en schrijver van het boek Sprekend jezelf zijn!

Zij is expert op het gebied van stem, spraak, presentatie en communicatie. Josanne is communicatiedeskundige en gespecialiseerd logopedist. Onder haar begeleiding zijn al vele ondernemers, politici, managers, advocaten, docenten en bestuurders uitgegroeid tot bewuste sprekers die hun stem, spraak en houding weten in te zetten voor meer overtuiging, vertrouwen en daadkracht. Als trainer, coach en spreker laat Josanne met veel passie ook jou de kracht van je performance ontdekken. Als docent en trainer is zij ook verbonden aan Schouten en Nelissen en werkt(e) ze onder andere voor opdrachtgevers als het Nederlands Genootschap voor Burgemeesters, de Wethoudersvereniging, Jumbo, AKD, Rabobank, Tennet, verschillende gemeenten en De Beuk.

Contact opnemen met Josanne

Meijke de Greeff

Meijke regelt, organiseert en is de oren en ogen van Sprekend jezelf zijn en Instituut Wijs!. Sales en marketing support, gastvrouw, netwerker en verbinder in hart en nieren. Meijke heeft passie voor mensen en draagt graag haar eigen enthousiasme over aan anderen. De afgelopen jaren heeft ze een gezonde dosis mensenkennis opgebouwd en weet die goed te combineren met commercieel succes. Dankzij haar ervaring in de hospitality branche, kan zij zichzelf beschrijven als een betrokken partner in de breedste zin van het woord.

Veelal gewerkt binnen organisaties waarin zij als ‘duizendpoot’ helemaal op haar plek zit. Tevens vindt ze het belangrijk dat ze iets kan beteken voor anderen en haalt hier haar energie uit. Ze kan snel schakelen en ideeën omzetten in acties.

Contact opnemen met Meijke


Reviews

Sprekend
Jezelf Zijn

Google Reviews
4.5