Vip – Groeispurt

Wil jij graag volledig op maat en individueel aan de slag? Ben jij toe aan echte stappen zetten als professional? Wil jij indruk maken en staande blijven onder druk in ieder gesprek, vergadering en presentatie? Wil jij ontdekken wat jouw voorkeursstijl in communiceren is en welke profielen er zijn? Wat doe je nu en hoe komt dat over? Wil jij meer autoriteit en leiding uitstralen of juist meer benaderbaarheid? Ontspannen en authentiek communiceren zodat je boodschap landt en aankomt bij je publiek of gesprekspartner(s).

Tijdens de groeispurt maak jij ook echt een groeispurt! We gaan tijdens 3 dagdelen intensief aan de slag volledig individueel en afgestemd op jouw vraag. We bespreken jouw vragen en voorbeelden uit de praktijk waar je zelf mee worstelt. Je ontdekt waar je meer impact kan maken, authentiek en ontspannen kan spreken en je traint vaardigheden om je persoonlijke communicatie en presentatie te versterken.

Door ervaringsoefeningen, spiegels (letterlijk en figuurlijk) ontdek jij waar voor jou winst te behalen valt. Je krijgt een assessment (gebaseerd op de DISC stijlen test) om jouw voorkeurstijl in communiceren bloot te leggen, dit gebruiken we als kader en kapstok om mee aan de slag te gaan.

De groeispurt:

  • 3 dagdelen live training – individueel.
  • Uitgebreide feedback op en een analyse van een video-opname van je presentatie of vergadering. (Niet verplicht, wel waardevol)
  • Concrete handvatten, tips en meer bewustzijn.
  • Vraag en antwoord.
  • Het social styles assessment.
  • Het Boek ‘ Sprekend jezelf zijn!’
  • Trainingsmateriaal.

€1.995,00 ex btw

Plusopties:

+ Uiterlijke verschijning – De eerste indruk telt!

Met een ervaren expert die samen met jou kijkt waar winst te behalen bevalt op het gebied van je kleding en uiterlijke verschijning. Straal je uit wat je wilt en ondersteunt dit de boodschap die je wilt brengen?

€395,00 ex btw

+ Verdieping – Patronen doorbreken.

Soms is het nuttig of zelfs nodig om iets dieper te kijken waar patronen vandaan komen. Waarom vind je het lastig om ruimte in te nemen tijdens een vergadering? Waarom reageer je feller dan je zou willen?

€395,00 ex btw


Reviews

Sprekend
Jezelf Zijn

Google Reviews
4.5