Team groei

Wil je als team of organisatie communiceren zonder gedoe? Wil je dat ieder teamlid gehoord wordt en de ruimte krijgt die hij of zij verdient? Wil je veiligheid binnen je bedrijf en team zodat iedereen zich uit kan spreken?

Binnen een team is communicatie en ieders persoonlijke presentatie de start voor een goede teamperformance. Een team is niet een groep mensen met een gezamenlijk doel. Een team is meer dan dat. Tijdens de teamtraining op maat kijken we naar het effect van ieders persoonlijke communicatie op het team. Hoe werkt de interactiedynamiek? Waar is winst te behalen. Door bewustzijn en het blootleggen van patronen kan je met hele concrete tips, adviezen en vaardigheden grote stappen maken. Vaak kan een blik, toon of houding de boodschap vertroebelen en ervoor zorgen dat de inhoud niet binnenkomt of verkeerd wordt begrepen. Als er verschillende culturen in een team vertegenwoordigd zijn wordt dit nog lastiger.

Ga voor team groei zodat de boodschap wel binnenkomt en zodat je het weer over de inhoud kunt hebben. Volledig op maat afgestemd op de vraag van jouw team.

Naast trainingen en langere teamtrajecten geeft Josanne ook interactieve lezingen en workshops. Neem contact op voor de mogelijkheden.

€ op aanvraag


Reviews

Sprekend
Jezelf Zijn

Google Reviews
4.5